От продукта може да се поръчва и по един блистер за проба. Цената му е 10 лв с включена доставка. Съдържа 6 капсули, тоест прием за 6 дни.

Капсули La Jiao Shou Shen (С екстракт от червен пипер) - 30 капсули за един месец | топ цена - 25 лева

Изгаряне на мазнини с екстракт от червен пипер, действа само в областите, където има натрупани мастни депа.

Произходът на лютия червен пипер е Америка където е отглеждан от хиляди години. Използван е като неизменна част от менюто на древните хора. Лютият червен пипер съдържа веществото "капсаицин". Тази съставка придава лютия вкус на пипера. Научните изследвания доказват изключително силното въздействие на капсаицина върху метаболизма, като повишава обмяната на веществата, стимулира изгарянето на мазнини, чрез намаляване на апетита. Също така подпомага перисталтиката и обмяната на веществата. Лютият червен пипер е ефективен начин да увеличите загубата на мазнини по естествен начин.

Лесно достига до областите, които са трудни за отслабване. Действа по тези области от тялото, където има натрупани мазнини.

НАМАЛЕТЕ ТЕГЛОТО СИ С LA JIAO SHOU SHEN
Произведен от подбрани натурални продукти и не съдържа никакви химични и токсични елементи.
la jiao shou shen
СЪДЪРЖАНИЕ:
Предлагат се във вид на капсули по 300 мг. приготвени от екстракти от мексикански лют червен пипер (капсаицин), билка "змийски език", листа от лотус и папая, като всяка кутия съдържа 5 блистера по 6 капсули.

la jiao shou shen

ТРАЙНОСТ И ГОДНОСТ:
Трайността на капсулите е 24 месеца, а срокът на годност е написан отстрани на кутията.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Приемат се сутрин, половин час след закуска. Ако не закусвате сутрин, може да приемате капсулата след обяд.

Ако нямате положителни резултати от продуктите или нежеланите странични ефекти са изострени, свържете се с нас до 10 дни за консултация.

ВНИМАНИЕ!
Не се препоръчва употреба на алкохол по време на приема!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не може да замести разнообразното хранене!

СЪХРАНЕНИЕ:
Съхраняват се на стайна температура на сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

КОИ НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТ КАПСУЛИТЕ:
1. Бременни и майки кърмачки!
2. Болни от черен дроб, бъбреци и сърце!
3. Хора с високо кръвно налягане!

ЗАБЕЛЕЖКА: При по-чувствителни организми, към някои от съставките на продукта, е възможна поява на временни нежелани реакции като безсъние, нервност, главоболие, ускорена сърдечна дейност или виене на свят. Всичко това преминава за около седмица докато организма Ви привикне. Ако тези реакции са завишени, спрете приема и се консултирайте с нас относно приема на капсулите.
Препоръчва се един месец почивка, на всеки два месеца прием капсули La Jiao Shou Shen.

За да се избегне ЙО-ЙО ефекта (възвръщане на килограмите) след спиране приема на продукта, трябва да се продължи още няколко месеца с разреждане. Като първата седмица се приемат през ден, втората през два, третата през три дни и т.н. Като може да се продължи с по една капсула на седмица, за да се адаптира организма към този режим.
lajiao

la jiao shou shen